![]() |
Zlata Petrovic - Placi, moli
Nemoj da se ljutis ti
drugom sada odlazim sta je bilo, bilo je drugom sada dajem sve Ref. Placi, moli tu pomoci nema drugi je kraj mene sad sam srecna zena Cemu sada reci sve nas rastanak doso je sta je bilo, bilo je drugom sada dajem sve Ref. |
ako je naprimer iz a-moll onda imas ovako
a-moll,G7 Cdur,d-moll Fdur Gdur a-moll,na refren imas Cdur Gdur G7 Cdur Fdur Gdur a-moll, prosto je kolega imas 3-4 akorda!! |
d-----------F-----
Nemoj da se ljutis ti g-----------B---C-- drugom sada odlazim d---------F----- sta je bilo, bilo je g------------B-----C drugom sada dajem sve d---------F----- sta je bilo, bilo je g------------B-----C drugom sada dajem sve Ref. F--G-C Placi, moli F--------.C-- tu pomoci nema F---G------C---- drugi je kraj mene B-------C------d--- sad sam srecna zena Na ponavljanju refrena sviras/F-----a----/(znaci kad sviras drugi put ref) ........................................Placi, moli Kabi nema "recimo" nego pjesmu postavljas iz originalne intonacije(ja sam imao takav problem). |
d-----------F-----
Nemoj da se ljutis ti g-----------B---C-- drugom sada odlazim d---------F----- sta je bilo, bilo je g------------B-----C drugom sada dajem sve[left][color=#000000]d---------F----- sta je bilo, bilo je g------------B-----C drugom sada dajem sve Ref. F--G-C Placi, moli F--------.C-- tu pomoci nema F---G------C---- drugi je kraj mene B-------C------d--- sad sam srecna zena Na ponavljanju refrena sviras/F-----a----/(znaci kad sviras drugi put ref) ........................................Placi, moli pa dobro misleo da ce me razumet,,samo zaboravio si jedan akord a to je posle d-molla na pocetku pesme imas C7 pa onda Fdur:) |
Em-------------G------
Nemoj da se ljutis ti Am-------------C----D-- drugom sada odlazim Em----------G----- sta je bilo, bilo je Am--------------C-------D-- drugom sada dajem sve Ref. G-----D--- Placi, moli G-----------Am-D- tu pomoci nema G--------------D----- drugi je kraj mene C----------D-------Em-- sad sam srecna zena Drugi put: G-----F#m- Placi, moli G-----------Am-D- tu pomoci nema G--------------D----- drugi je kraj mene F-------------------C-Dm-Em- sad sam srecna z_e__na |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org