![]() |
Treba mi ovakva kontra?
|
najlon gitara sempl od xp30
|
I ja mislim da je kontra od XP30.
|
Decko koristi dve boje kontre ovde...Sam pocetak boje, odnosno udarac je od najlonke semplovane koju svi korste, a ton koji se cuje posle tog udarca je od najlonke sa xp 30..Obe imaju u Downloadu.
|
Zar Roland XP30 ima najlonke? :lol: Mnogo perverzna klavijatura, ja mislim da Fantom G serija onda ima haltere :lol: :lol:
|
Moj komsija hteo skoro da je kupi kaze popalio se opasno, pusta mi neke slike i neke klipove da gledam, ja mu kazem bezi nisam u tom fazonu xD
|
Ala ovaj decko cisto svira bas kontru tako sam i ja u mladjim danima svirao . Kontra je koliko ja cujem neka naylon&stil guitar od rolanda naravno obradjena sa cutof i resonance , pa odradjena kao samples za korg tr
|
U pravu si gagan, sve ovo sto su napisale kolege sa xp 30 je ok ali ja cujem tu steel gitaru i trzalicu tako da ipak sample sa xp30 mi ne zavrsava posao
|
Sve je to lepo...I jako potseca na steell gitaru, ali je to u stvari najlonka kombinovana sa jos jednom najlon kontrom...Imao sam je na svom le-u...
|
Verujem ti ali ja to ne mogu da napravim, mogu ne sto slicno ali sa steel gitarom :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org