![]() |
Semir Ceric Koke - Nevjernica
Ako mogu akordi ove pjesme.
Nevjernice, nevjeran sam ja Bog je svjedok da si voljena a ja nocas drugu ljubim, nocas lazem nju dobijene bitke gubim, otkad nisi tu Ref. 2x Da je meni da mi srce slome sad mi ne treba da je meni da me neko voli k'o sto si me voljela Zeljo moja, tvog mi osmijeha cuvala si me od grijehova a ja nocas drugu ljubim, nocas lazem nju dobijene bitke gubim, otkad nisi tu Ref. 2x K'o sto si me voljela Kao sto sam tebe ja Unaprijed hvala! |
Pokusaj bez instrumenta
Gm-----Cm-Eb--------F----Gm Nevjernice, nevjeran sam ja Gm----------Cm-Eb---F----Gm Bog je svjedok _da si voljena Cm---------Gm-----------Cm----------Eb-F a ja nocas drugu ljubim, nocas lazem nju Cm------Gm------------Eb---(F)--Gm dobijene bitke gubim, otkad nisi tu Ref. 2x F-------------------Cm--Gm Da je meni da mi srce slome ---------------Cm-Gm sad mi ne treba F-------------------Cm--Gm da je meni da me neko voli Eb-------------F--Gm k'o sto si me voljela |
Bb-------------------Cm--Gm
Da je meni da mi srce slome Bb------------Cm-Eb- sad mi ne treba Bb-------------------Cm---Gm da je meni da me neko voli Eb--------------F--Gm k'o sto si me voljela |
Ovi pokusaji pisanja "bez instrumenta", po meni,su nekako bespotrebni.;)
|
Pa to Kemo samo vežba i razvija sluh ;)
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org