![]() |
Pa 2x lampice..
Problem sa lampicama na favorit i i prelazima npr gore ending a nije stisnut gori man bass a nije stisnut gore fav 5-7 i 1 a ja koristim ritam iz 1 favorita nadam se a ste skontai..ima li neko rjesenje i da li se susretao s tim..pozz
|
Već je o tome pisano na forumu. Koliko se sjećam, problem nastaje kada ploča propušta jaču struju nego što je snaga dioda, i tako one svijetle i kad ne trebaju, neke jače, neke slabije, na kraju i pregore.
|
isto sve svjetle pa mislim da nije u tome problem da li to ima mozda veze sa os?
|
Probaj da zamenis OS.
|
Ma kakav os... Struja je tu najveci problem, meni je 5 komada crklo dok ih jos 5 ne crkne necu nositi na servis! To je mana na pa2xpro i men' se cini da tu nema lijeka... Pozz.
|
@mirandess
Buraz, postoji mogunost da je OS jer njemu nisu crkle diode već su pobrljavile. A za pa2 znam odlično, svoj sam još pre par godina prodao pošto-zašto samo iz tog razloga. |
Isto to se desava i meni na triton le
Postovano sa mobilnog uređaja |
Meni su crkle tri lampice prije isteka garancije na pa2 ali sreca nisu neke bitne.
|
Meni su crkle na Pa2x pre oko godinu dana...i to prvo su pocele na jednoj strani ..dve tri...pa na desnoj...kontao sam da je to ozbiljan kvar dok ga nisam oterao kod veterinara za klavijaturu...i on mi je to sredio za male pare...zamenio mi je diode...i dugo je klavijatura radila dok od nedavno nisu pocele opet da mi crkavaju.Ali se ne brinem jer to nikada nije imalo uticaja na svirku...i zamenicu te diode opet...cisto da bolje vidim u mraku!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org