![]() |
Koja je fora sa prslukom u studiju?
Ljudi vec dugo vremena me muci jedno pitanje a to je zasto 90% mix inzenjera i uopste tih studijskih tipova nose prsluk (prsluce :D)??? U cemu je fora, izludjuje me to a video sam x puta lik koji sedi za mix pultom obavezno nosi prsluk?. Toliko me to izludjuje i pomalo iritira kad vidim pa se pitam dali je prsluk neophodan za dobar mix? dali vuce negde cug u studiju? dali se tako prepoznaju kao vidi ti njega kupio Kenzo prsluk znaci da je dobar mix inzinjer lol =)):mad:
|
Nema tu mnogo filozofije... Ili ga bole bubrezi ili je techa u dushi ili je nabio nos u knjigu ,postao geek i j**e mu se za odevanje ;) a mozda je opsednut upijanjem zvuka,pa mu prsluche pomaze da stvori sto vecu akustiku :D
|
Citat:
|
Citat:
|
Ma jok, prsluce ima vise funkcija to jest multifunkcionalno je. Prvo, da zastiti od eventualnog cuga, zatim sluzi i kao akusticka barijera jer su ton majstori uglavnom matori i celavi pa su refleksije izrazenije, a ako stanu u cosak moze da obavi i funkciju bass trapa i na kraju im sluzi i kao cebe jer gospoda uglavnom i prespava u studijskoj reziji.
|
Možda im je neka interna fora da se raspoznaju mimo toga da oni punjeni prsluci upijaju zvuk.... ili možda po džepovima nose bosiljak i krilo od slepog miša da ih ne ureknu svakakve "mušterije"......
ipak ja mislim da je još bolje pitanje zašto Miša Mijatović nosi samo NY kačket? |
Nisi u pravu nikadvisekorg. Misu Mijatovica sam cesce vidjao sa Fred Perry kapom koja je poznata medju casual navijacima, tako da ja Misu zovem "Harmonikas Huligan" :lol:
|
Dakle prsluce je all in one cuva zdravlje, upija zvuk, sluzi kao pokrivac hmmm. zanimljiva stvar, poceo sam da menjam misljenje o prslucetu ali o Misinom kacketu nemam reci http://www.vesti-online.com/data/ima...ver=1329791842
|
ova mu je izgleda za večernji izlazak, a ona NY za nastupe :D
|
Mozda covek trenira bejzbol kao hobi, kad nije na svirke :lol:
Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org