![]() |
Kako?
Hocu da napravim sam ritam, e sad na koji ritam mislim ja ga znam kao "bugarka", valjda je to 11\8 nisam siguran. U kom taktu da napravim ritam, pobao sam sve zivo i uvek mi je ili krace ili duze... A u 11\8 sam isto probao i nisam uspeo.
Ako neko ima ovaj ritam nek me kontaktira na PP, bio bih veoma zahvalan. Pozdrav kolege... |
Zavisi na koji 11/8 mislis, ima ih puno, nadji neki kratak MP3 posalji mi pa cu
ti ja onda naci ritam. |
Najcesci 11/8 je u formi 2+2+3+2+2 i zatim 2+2+2+3+2, svi ostali su rijetki.
|
Kad nadjem MP3 saljem...
Hvala |
11/8 ritam
za 11/8 ima u jedan set folk/rom.set se zove, samo ne mogu da nedzem nega, mozda ga ima jedan od nasa clanove...
|
Mozes i ovako.
7/8 ali ne klasicna sedmica koja se standardno korisisti nego 3+4. 1212123,1212123. Bas udarac na 1 3 5,a kontra 1 3 5 7. Probaj! EDIT: E budale,ne gledam datum!!!!:D |
Imas na downloads sekcije 70Eura.set skini ga i tu ti ima Bugarka
Pozdrav Zoran |
Bugarka ima mnogo ritmova, ne znam sta ljudi misle sa Bugarka, on sigurno govori o
RATCHENITSA koja je 7/8 a tu su i KOPANITSA, HORA, DAICHOVO, GRAOVSKO, ELENINO, MAKEDONSKO ZIKINO, CIGANCHICA i ostali. Sve su to Levi Straus taktovi. |
Nepravilni taktovi
Tacno Nedime, al u ritmovima sa Bugarije ima i slozenih ritmova koji mogu da budu kombinovani sa dva i tri ritma. To su nepravilni ritmovi moze 21/16 takt sastavljen od 11/16 i 9/16 takt. Zato Jarane posalji MP3 od tvog ritma da ti pomognemo. Inace jas sam Makedonac i dobro poznajem nepravilne taktove bugarske muzike.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org