![]() |
Ana Bekuta - Jelece (Zorica Brunclik)
Je l' moze neko da mi kaze sta je ova legenda kosmajac radio na 3:50, akordacija me zanima, svaka mu cast
"Da zakopcam jelece ne treba mi nano Znas da momci vole kad je otkopcano" |
Otprilike nesto ovako, nisam nikad precizno skidao, recimo da je Em
Em---Hm7-Bbm6-Am7--H7---------Em Da zakopcam jelece, ne treba mi nano |
Mislim da to ne radi Kosmajac, nego gitarista. Ana to peva iz F#-mola, a ovaj se tu ubacuje sa nekim glissandom od F#m7 do G#m7, pa onda neki C#7, ne mogu tačno da prepoznam. Ovo se odnosi na refren u prvoj strofi.
|
Kosmajac prati basom i patosom, posto on i Marko imaju uigrane fore, sta su uradili tu u pinkicu ce ti rec Ace
|
Citat:
Sve je tacno ovo, samo sto fali jos jedan akord...znaci ide F#m7, G#m7 pa jos jedan ide kolko ja cujem...pa onda tek C#7....hvala puno ovo je bar meni jako tesko bilo proceniti sta je ovo.. |
Ovako treba
Prosta fora, samo hromatika fis mol, g mol, G# mol 7
ako hoces bas dzezerski da prodjes tu mozes i ovako. (da zakopcam jelece) Bass: akordi: f#------f#m g-------gm g#------g#m7 (ne treba mi nano) Bass:---akordi: d-------am c#------g713 (meni tako aranzer vidi ovaj akord inace je f h e razlozeno) f#-------f#m akordi: f#m--gm-------g#m7---am------g713--f#m -------Da zakopcam jelece, ne treba mi nano. bass: f#---g---------g#------d-------c#----f# |
1 Privitaka
Evo i mog primera.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org