![]() |
Moje jedino blago
Kad prođem šorom plakat ću, Jer pred tvoju avliju Više ne idem Više ne smijem Kad budem žedan zastat ću I suhim usnama šaptat ću Jer sa tvoga bunara Više vodu ne pijem Više piti ne smijem Nikada ref: Jednom ću doći na tvoja vrata S koferom punim bisera, zlata I kada tvoju isprosim ruku Nek se za zlato svi potuku A ti me samo zagrli Jedino blago meni si ti Nisam ja rođen ko gazdin sin Rukama ovim seljačkim Sijem zlato po njivama I žanjem klasje od dukata Ti skrivaš lice s većeri Kriju te stari penđeri Al suza vidi se I kroz tamne firange Tvoji te neće za mene Nikada |
Original je Goran Boskovic ja mislim.. :) cisto da se zna..
|
E, ovo je već za kolege klavijaturiste ;)
|
.
zna li itko ..znam da ovdje na forumu ima odlicnih glazbenika koji bi mogli pomoci
|
Jedna verzija iz C-mola:
Cm------------------------------- Kad prođem šorom plakat ću, Cm-------Eb--------Bb- Jer pred tvoju avliju Ddim----Cm-- Više ne idem Cm--Bb--Ab--- Više ne smijem Cm------------------------------ Kad budem žedan zastat ću Cm------Eb----------------Bb- I suhim usnama šaptat ću --------Ddim--------Cm- Da sa tvoga bunara Cm---------Bb----Ab- Više vodu ne pijem ------Ab-Gm-----Fm- Više piti ne smijem G7--Cm Nikada ref: --------------Ab--------------Fm-- Jednom ću doći na tvoja vrata --------------Bb-----G7------Cm- S koferom punim bisera, zlata ---------Ab---------------Fm-- I kada tvoju isprosim ruku -------------Bb----G7----Cm- Nek se za zlato svi potuku ----------Ab----Gm-Fm- A ti me samo zagrli ---------Fm----G7------Cm- Jedino blago meni si ti |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org