YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg pa800 jačina činela (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=24334)

Dule007 12.12.2012 11:46

Korg pa800 jačina činela

Pozzdrav ...kako da smanjim jacinu cinela na korg pa 800...

ako neko ima zna moze li da pomogne...pozzz

darko26 12.12.2012 11:50

pa ako hoces da ih smanjis u ritmu onda ides MENU pa style elements i smanjujes cymbal,a ako hoces na drum kitu direktno onda ides u SOUND pa nadjes taj drum kit i onda nadjes udarce recimo CIS i A su obicno cinele pa ih tu smanjis gde pise volume i tako snimis...

Dule007 12.12.2012 12:39

Citat:

Originalno postovano od darko26 (Post 231078)
pa ako hoces da ih smanjis u ritmu onda ides MENU pa style elements i smanjujes cymbal,a ako hoces na drum kitu direktno onda ides u SOUND pa nadjes taj drum kit i onda nadjes udarce recimo CIS i A su obicno cinele pa ih tu smanjis gde pise volume i tako snimis...

Hvala Darko26.....style, record, Record2 cue, edit event, A#2, smanjio sam value2 na pola (63), ali treba da se uradi na sve 4 varijacije posebno, a na Fill 1,2,3/ Break sam postavio na 90,...sve ovo radim na slusalice...sjutra cu da postavim na razglas, pa cu da imam kompletniju sliku...pozzz i hvalaaaaaaaaaaa

sale_band 12.12.2012 13:17

Vidi ovo, rodjak i drugar na istom mestu ;)

Pozzz obojici!

Dule007 12.12.2012 13:28

Citat:

Originalno postovano od darko26 (Post 231078)

Citat:

Originalno postovano od sale_band (Post 231086)
Vidi ovo, rodjak i drugar na istom mestu ;)

Pozzz obojici!

Pozdrav Saleband...ajmo sad lagano sva trojica na picence hahha ako je ko jos raspolozen nek se pridruzuje hah;)

darko26 12.12.2012 14:38

Dule007 mozes tako samo ti je to tezi put,tako ces srediti samo taj ritam ako ti smeta ta cinela i u drugim ritmovima-odnosno jaka je najbolje ti je da je smanjis direktno na drum kit-u... Tesko da cemo na picence skoro,moj rodja Sale u australiji a ja u srbiji ih daleko je to :)

Dule007 13.12.2012 09:57

Citat:

Originalno postovano od darko26 (Post 231093)
Dule007 mozes tako samo ti je to tezi put,tako ces srediti samo taj ritam ako ti smeta ta cinela i u drugim ritmovima-odnosno jaka je najbolje ti je da je smanjis direktno na drum kit-u... Tesko da cemo na picence skoro,moj rodja Sale u australiji a ja u srbiji ih daleko je to :)

Hvala darko26....Ja sam u istom mestu gde je i Sale;), aj sad cu da uradim na taj nacin , da lodujem sve ispocetka haha, je mnogo je lakse...pozdrav hvala jos jednom

Trenutno vrijeme na Forumu 07:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org