![]() |
Problem sa video klipovima-help
Da li je neko imao problem i kako ga je resio?Naime,desava mi se,na ovom sajtu kada gledam neki video klip i zatvorim prozor i dalje mi se cuje zvuk sa tog klipa dok ne pritisnem refrash na mozili ili dok ne predjem na drugu stranicu.Desava mi se i na youtube kad hocu da uvelicam sliku preko celog ekrana,moram da kliknem 5-6 puta i ponekad se desava da u tom trenutku,kad otvorim stane mi sa ucitavanjem videa.Isto mi se desava kad klikcem 5-6 puta da uvelicam sliku,slika se pojavi u pozadini dok prozor od mozile ostane ispred.Pocelo je da me nervira lepo.Deinstalirao sam mozilu i stavio sam poslednju verziju 17.0.1,takodje i flash player 11.5.502 i isto se desava.Zna li neko kako da resim ovaj problem?Hvala!
|
Pokušaj napraviti deninstalaciju Flash playera s njihovim alatom za tu namjenu (googlaj "uninstaller for Flash Player "). A nakon deinstalacije mozille obriši mape
(32-bit Windows) C:\Program Files\Mozilla Firefox (64-bit Windows) C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox pa nakon toga napravi instalaciju iznova Napravi restart, neće škoditi. Ako si već tako odradio i opet ne funkcionira onda je rješenje Chrome ili Opera. |
Počisti cache,history i cookies u svim browserima koje imaš. Natrpalo se s vremenom svega pa te zeza. ;)
|
To na foruma se desava i meni al nema potrebe refreshirati stranu. Ti stisnes close i taj close ti zatvori samo prozorcic u koji se prikazuje video. Ako opet kliknes na video on jos uvjek svira tamo dokle je stigao. Znaci prvo stopiras snimak pa onda zatvoris prozorcic i nema problema.
Postovano sa mobilnog uređaja |
Skoro svaki dan procesljam racunar sa CCleaner-om,koji brise istoriju i razne stvari.
|
reinstaliraj flash player i shock playera
i skini sve addonse za broswera |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org