![]() |
aktivne kutije
Zanima me vaše mišljenje,koje aktivne kutije uzet,da su oko 400 W i 15" i da lijepo rade??
|
A do koliko novaca?
|
oko 6000 kn ajd,do 7000kn. Može i rabljeno,gledao sam jbl g2 lijepo rade,jedino što su stariji...
|
mackie srm450 kostaju oko 750 eura vrijede svaki dinar po meni,kupio prije par dana,odusevljen za malo para koliko lijepog zvuka
Dodato: ja zaboravio da ti hoces 15ke,imas db technology nisu puno skupe a rade fino,rcf zvucnici i digipro unutra,to ti je isto kao i rcf zvucna kutija izgleda,ja sam probao opera 402d i 405d oko 350-400 eura po kutiji novo u thomanu,lijepo to radi,ima i boljih i skupljih |
Kolko je 6000kn u normalnim parama?
|
795,16e :d
|
Ja licno koristim Mackie Art500 aktivne, prezadovoljan sam, jedino sto su bas teske, ali zato kvalitet, snaga i izdrzljivost.
|
A koja je cena Mackie Art500 aktivne kutije,meni se cini da se one neuklapaju u novac koji bi dao kolega za aktivne kutije?
|
Dajte vi meni kolege recite opcenito sta je pametnije, kupiti aktivne ili pasivne kutije...?
|
Ko si sad pa ti?Ali odgovoricu ti.Sve zavisi sta tebi vise odgovara.Ako imas miksetu sa snagom(power mikser) onda je logicno da kupis pasivne kutije.Ako imas pasivan mikser onda naravno da ti trebaju aktivne kutije.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org