![]() |
roland g800-ritam
Pozdrav kako da napravim ritam za pjesmu radjaj sinove ili koji idu ritmovi
|
rumba i deri :D
|
ma zelio bi ritmove da idu kako treba rumba je samo refren pjesme
|
Rumba LCMP ti ima jedan deo varijacije koji ti treba taman za onaj deo gde se peva, a ako nemas ili sl. javi da uploadujem ovde namenski, pa skini.....Pozz :)
ps: sto je zabranjeno da se stavi ceo naziv rumbe? |
Citat:
Pa iz razloga da ovdje ne bude reklame za njih,vjerovatno skripta ne dozvoljava da se upise kompletan naziv,kao jos za neke sajtove,neka imena,...itd. A inace,ako tu rumbu mislis postavljati na download,onda nece proci. Bar nije do sada moglo.;) |
Hvala na obavestenju.... :) Ima nekoliko ritmova bas sto sam ja downloadovao i imalo je 7-8 LCMP i jos par ritmova takodje od LCMP....Eto cisto radi obavestenja....Pozdrav :)
|
@AcaG600,nemoj ovakvim postovima praviti probleme administraciji.Ne znam sto to ako vec hoces da kazes govoris javno.Nije to dobro.
|
Neznam samo u cemu je bio problem, jer postoji dosta setova (Sudo, Sedo, Dynamix....) i sve to neko izdaje, ima svoja autorska prava i slicno i nije zabranjen naziv, a za LCMP je zabranjen, pa mi zbog toga bilo cudno....No, necu dalje da spamujemo temu....Poslao sam kolegi iz posta gore taj ritam na email, tako da je zavrsena diskusija....Pozdrav
|
Aco sve su ti starije kolege objasnile i ne vidim zasto bi to neko morao malo bolje uraditi?
|
Ostavi mi u pp email,imam ja namenski koji sto koristi dzenanov klavijaturista,a imam i bas pravi kao po midi fajlu sta ide.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org