![]() |
Program za kvalitetniji zvuk
Pozdrav, znaci zanima me program, ako postoji a vjerujem da je... koji mi moze dati sljedece.... znaci poboljšati zvuk i kvalitetu .sty zapisa kao i midija... a to mi treba zato sto cesto putujem, pa nemogu vuci uvijek zvucnu... ne mora biti zvuk savrsen ali barem malo bolji.... a da radi kod npr yamaha style playera i editora i kod van bascoa... znam da moze ici (zaboravih mu ime ali spajao sam ga san OMB-m)... u biti neki driver kao sto je win groove... ali da radi na win 7 i da ne trebam sad pokrecati vst-ove...vec upravo slican win goovu ali da radi i sa van bascom i sa yamahinim playerima... je ga i ja zakomplicira...ali nadam se da razumite
hvala... EDIT: te ako bi mogao da isti sekoristi u STW za poboljšanje kvalitete zvuka... barba tranzit cekam vas :D |
Druze koristi virtual syntisizer vcr roland , extra je ....
|
hvala...idem probati
Dodato: Evo malo sam cackao i nasao nesto sto mi ok zvuci... bez virtualnih kablova i slicno... CoolSoft_VirtualMIDISynth free program... na midi out se namjesti on i radi odlicno...prima sf2 fontove.... |
Sa OMB sam koristio YAMAHA Soft Synthesizer S-YXG50 v4,mozda na njega mislis
|
sjetih se... Vsampler je program :D
|
samo sto Vsampler nije program za kvalitetniji zvuk,vec sempler pomocu koga se otvaraju semplovani instrumenti,sam Vsampler bez dobre banke ti nista ne znaci ;)
|
ma da da znam....to sam naveo kao primjer...ali sam napisao da mi treba neki lakšiii ;)
|
pa ako nisi probao,probaj YAMAHA Soft Synthesizer S-YXG50 v4,meni jako fino zvuci,a laksi je programcic,namestis ga na midi out i to je to... ;)
|
instalirao sam ju... i sad otvorim van basco ali mi na midi out ne nudi yamahu ili treba drugacije?
|
Na kojem operativnom sistemu radis ?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org