![]() |
soundclud postavljanje demo snimka
Može li netko napraviti tutorijal za soundclud postavljanje demo snimka ?
|
Radije koristi kiwi6. Jednostavan i besplatan. ;)
|
registrirao sam se na kiwi i uplodao pjesmu .
međutim ne mogu je nađi ,kako da je ovdje rebacim ... |
Ako si uploadao pjesmu,idi gore desno kod svog nicka i klikni ga pa idi na my files. Tamo ćeš naći svoje fileove. Klikni kojeg želiš i onda pri sredini ekrana imaš dva taba. Share i Embed. Klikni na embed i iz music player kućice kopiraj cijelu hrpu šta nađeš i zalijepi u post. Kada odgovoriš s postom umjesto hrpe slova tj. koda,izaći će player. Da se ne za*ebeš,prvo pregledaj post prije objave. Sretno. ;)
|
E,bas ti hvala smuchac,i ja cu promeniti onaj moj plejer.jbt,samo sto mi netrazi i broj lk svaki put!!!
|
Dajem još jedan prijedlog za postavljanje glazbe, box . com, Jednostavan je, lijep, nema reklama (to me posebno nervira :-() i kad se postavi link nije potrebna nikakva registracija za preslušavanje.
<embed src="https://www.box.com/embed/wauprqhw0293ldq.swf" wmode="opaque" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="150" width="466"> |
2 Privitaka
I mali dodatak kao postaviti link na forum.
Slika 1, samo prati brojeve i sve je jasno Slika 2, zeleno određuješ veličinu, žuto predpregled, a crveno kopira link koji trebaš zalijepiti u post na forumu. |
Kolega kasper,mogu li ako postavim ova plejer,zameniti moj postojeci na starim snimcima nekako "automatski",ili...?
|
@VUNIMRAV mislim da ne moze automatski da se zameni, mora se ponovo postavljati
|
Evo sam bas sad postavio nove snimke na kiwi6,kako rece kolega smuchac,jednostavan je i odmah izbaci pleyer,..ako se ne pokvari s vremenom!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org