![]() |
Ima li neko ovakav sempl?
Evo postavljam video da cujete o cemu se radi, konkretno me intresuje da li ima neko ovakav sempl za korgove klavijature. Poslusajte na 2:24 ova boja sa yamahe sto cira svira s njom improvizaciju. Ako neko ima ovako nesto molio bih da postavi u download, po mogucnosti u pcm folderu, posto drugacije ne mogu da ucitam. hvala unapred.
http://www.youtube.com/watch?v=dUag-o7yzUc |
Lici mi na ''Magi'' boju,sad da li je to bas ta boja,malo editovana,ne bih znao. :)
|
NordX, i ja mislim da je to magi, samo bez fejzer efekta. Jedno vreme sam imao dx11 kod sebe i takvu identicnu boju zvala se "zunzara" :lol: Stvarno je dobra boja, voleo bih opet da je imam, ali nemogu naci nijedan set za PA seriju a da ima ovakav sempl u njemu.
|
Ima ova boja….
Zove se CIRA BOJA…..million DX11'ki ih imaju. Na Korgu ima u mom setu sto sa postavio…..pregledaj na banci "C"….sve najbolje.
|
TTsparco, druze, meni treba boja koja je u setu od nekih korgovih aranzera, samo tako mogu da je ucitam.
|
mislim da se zove "Cira 30" ta boja, a i lako se prave te boje u fm8.
|
ja ovu boju znam i vidjao sam pod nazivom " Casio CZ" ... Vidi u Pasa setu recimo....mada je ima u mnogim setovima,poznat je sempl ,samo sto je sad pitanje u tacno kojim ,ne mogu da se setim :(
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org