![]() |
Ana Bekuta - Crven konac
Moze li neko raspisati akorde iz A_dura hvala unapred ;)
On mi nano prsten obecao kao mesec zut, kao mesec zut a sad cuti nista ne spominje kao da je ljut, ljut il' zabrinut Ref. Urekla ga nano neka urekla ga iz daleka da se promeni vezace mu moja ruka crven konac oko struka da me ozeni |
A E
On mi nano prsten obecao D E A D E A kao mesec zut, kao mesec zut A E a sad cuti nista ne spominje D E A D E A kao da je ljut, ljut il' zabrinut Ref. D H7 E A Urekla ga nano neka D E A Fism urekla ga iz daleka Hm E7 A da se promeni D H7 E A vezace mu moja ruka D E A Adim crven konac oko struka Hm E A da me ozeni Jbga....sve je lijepo dok pišem, al kad sačuvam poruku...razbuca mi akorde...al mislim da češ se snaći...;) |
Moras da stavljas --- izmedju akorda jer ako stavis samo razmak, kad sacuvas poruku oni dodju svi jedan pored drugog.. :)
|
Kolega Svirko,ova harmonija nije uopste tacna,u strofi recimo ima samo dva akorda i nista vise A i E itd......
|
Sto ti nije a dur prenizak za pjevat to, ja to iz d dura sviram i pjevam!?!
|
Original intonacija:
H----------------------- On mi nano prsten obecao F#7-------H---F#7--------H- kao mesec zut, kao mesec zut H------------------------- a sad cuti nista ne spominje F#7------H---F#7--------H- kao da je ljut, ljut il' zabrinut Ref. C#7------F#---H7- Urekla ga nano neka E---F#7----H---- urekla ga iz daleka C#m--F#---H- da se promeni C#7--------F#--H7-- vezace mu moja ruka E------F#7--H-------- crven konac oko struka C#m--F#--H- da me ozeni |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org