![]() |
Miroslav Ilic - Ej kafano jedini zivote
Ako moze forspil i akordi...
Poveruj mi nocas prijatelju moj da i pesma moze da nanase bol gorko mi je sada i najsladje vino hej, kafano, hej moja sudbino Refren 2x Vene srce zbog lepote tvoje lepa zeno sve na svetu moje sve sam imo i sve mi se ote hej, kafano, jedini zivote Ziveo sam nekad za pesmu i zene za zvuke tambure tugom ispunjene za lepotu tvoju i zvezde bih skino hej, kafano, hej moja sudbino Refren 2x Svirajte sviraci a kad zora svane otici cu nekud iz stare kafane za snovima svojim putem kojim bilo hej, kafano, hej moja sudbino Refren 2x |
Miroslav Ilić - 'Ej, kafano, jedini živote
|F7----|Bm----|Eb7----|Ab----| |Bm----|C----|Eb--Db-C-|C----| |F7----|Bm----|Eb7----|Ab----| |Bm----|C----|C7----|Fm--C7--| Fm---------------C7---------- Poveruj mi noćas, prijatelju moj, ---------------------------Fm da i pesma može da nanese bol. Ab-------------Eb7-------Ab- Gorko mi je sada i najslađe vino, Bm---Fm------------G7--C---(C--C7) ’ej, kafano, ’ej, moja sudbino. Ref. F-------------------------- Vene srce zbog lepote tvoje, C7---------------------F--- lepa ženo, sve na svetu moje. B------------D7--------Gm--- Sve sam im’o i sve mi se ote, C7--------------F-------C7--(F) ’ej, kafano, jedini živote. |
Pozdrav
Postavio sam notni zapis - Download/Partiture |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org