![]() |
Pitanje pa2x?
Da li moze pa800 ili pa1x da primi fabricke boje ,ritmove i operativni sistem od pa2x?I gde ima da se skinu resursi i taj operativni od pa2x?
|
A, sta ce ti to, majke ti!?:D
|
Hmm, pokusaj da sample-ujes taj operativni sistem. :lol: Malo sale.
Kao sto je kolega rekao shha ce ti to? |
da probamo mozda ima neke bolje klavire naprimer
|
http://www.korgtr.info/index.php?page=1&module=announce
nasao sam i ovaj sajt ako nekom treba |
Heheh! Ja reko samo sto je klaviajtura izasla a vec neki problem! Nebi reko da ce ti od pa2xpro moci sta posluzit. Pojma nemam !
Pozdrav,Alen! |
PA800 i PA2X ce imati potpuno isti ROM, znaci i iste klavire. Znaci bez brige, sto se tice zvuka nista sa PA2X ti nije potrebno, samo bi bio duplikat.
|
Pa i klavire na pa800 ne svigaju mi se.Sa 1x vise.
|
E znaci nema vece budale od nas, a posebno pojedinaca nekih,
sta vama sve nece past na pamet? Hajd pokusajte dal PA800 moze i pare stampati, preterali ste svaku granicu, uskoro ce se i mala deca smejati na neki od vas, sta je preko granica stvarno jest, ima stvari ovde kad procitas i povraca ti se. |
Mislim Nedime da tvoj odgovor moze samo da napravi svadju .Covek je lepo i kulturno pitao sasvim dovoljno je bilo da si napisao da nemoze ici taj OS na drugi sint i jednostavno reci coveku zbog cega ne, Dati mu argumente kako volis da reces ti .Ovako si ga odma prozvao budalom .Nekad ti je malo cudan nastup u tvojim odgovorima iako ne mislis nista lose .Nigde nije na forumu po nicku pojedinca vidljivo dali on ima i skolu za elektronicara ako ima u posjedu PA800 ili neki bolji sint .Mozda svako bas i nezna kako i cemu sluzi OS na klaviaturi a da bi to procitao negde na netu ne razume jezik.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org