![]() |
Korgi30
Pozz za raju treba mi jedna usluga i bolje rečeno informacija interesuje me klavijatura Korg i30 kakva je i moze li odraditi solidno svirku,jeli bolja od rolanda g 800 pozzzz:)
|
Jeste bolja i moze dobro da se radi sa njom, samo odma da ti kazem da ritam sekcija nije ni blizu kao na rolandu. Mozda da uzmes PA50, on je u cenovnom rangu tu negde kao i i30, ali daleko bolje zvuci i noviji je. Imas na you tubu dosta materijala da preslusas kako zvuci I30. Jedino sto je kvalitet izrade na i30 na samom vrhu! :)
|
Ovako,ja sam tu klavijaturu imao,bolja je od g800,to prvo da ti kazem,ipak mogu lepse boje,mogu dosta stylova da se ubace,ima TOUCH Screen,klavijatura je super,ako mene pitas uzmi i30 neces se pokajati.
|
Nema toliko mogućnosti kao ovo nove serije ali su dirke mnogo kvalitetnije i ritmovi nisu toliko napakovani kao kod Pa-serije. Po meni zvuće mnogo čistije.
|
PickedBass covek pita izmedju g800 i i30,treba mu rzlika izmedju ta dva aranzera a nigde nije pomenuo pa seriju,normalno da je pa serija bolja,ali covek pita jer se dvoumi izmedju g800 i i30.
|
Hvala svima na informacijama mnogo ste mi pomogli...pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org