![]() |
Yamaha Tyros 2
|
Gogili87 - demo snimci
|
Pozz druze, ne postavljaju se ovako demo snimci. Ovako uradi to.
1. Idi u odeljak Demo snimci 2. Napravi novu temu i nazovi je ovako "gogili87 - Demo snimci" 3. Onda u tu temu ubacujes sve tvoje demo snimke, a ne da za svaki demo otvaras novu temu Ziv bio! Pozz :) |
yamaha je yamaha , to je to , opasno ti radi sint
|
To zaboravih, odlicno zvuci i meni :) Koliko se secam ti si veliki fan Amadeus benda? :D
|
Aha, ok, hvala na informacijama, sad znam :) Druze, odkud ti znas da sam veliki fan Amadeusa? :D
|
Video sam na tom demo snimku sto si objavio korisnicko ime, a secam se da si u nekoliko njihovih pesama u top komentarima, takodje sam njihov veliki fan :D
|
.....
pozdrav gogi
aranzer i svirka mi odlicno zvuce.a sta drugo i reci aranzerski za yamahu ... :D steta sto nema pjevaca vise sam, koliko vas ovdje svira?ko pjeva?? i koju tercu koristis u pjesmi crni gavrane? |
Idete li obojica na sve njihove koncerte i stojite u prvom redu, obuceni u majice sa njihovim slikama, sa suzama u ocima ? Cuj, fanovi... a ja mislio vi muzicari. =))=))=))=))
|
Hahahahaha necemo o tome sad =))=)) Ali stvarno su najbolji bend sa ovih prostora po meni, nema im ravnih! :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org