![]() |
Grand Piano za Kontakt
Pozdrav svim kolegama,
da li neko ima mozda obican Grand Piano (klavir) za Kontakt 5 i jedan Grand Piano + Strings da mi posalje ili eventualno postavi u download sekciju? Hvala puno unapred! |
Stavljao sam ja davno neke klavire za VSampler (sf2 ekstenzija) mislim da oni mogu i u kontakt, samo da ih malo nasminkas. Probaj da skines pa isprobaj
http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz2WxpRnpZO |
A zar ti nije dobar Piano iz Kontakt Factory Libraryja ?
|
yamahapassion:
Nece, trazi samo svoju ekstenziju .nik nzm da li moze to nekako da se konvertuje za Kontakt? tranzit: Factory Library mi je prazan. Nemam nista od instrumenata tamo. |
Ko ti ga isprazni ? Malo si me bacio u razmisljanje, imas Kontakt a nemas njegov Factory Library... cudno... a i sta ce ti Kontakt kad nemas njegov Library. Veoma je dobar, pogotovo ovaj aktuelni.
|
He, i moj Kontakt Factory Library je prazan,ko li mi ga isprazni.:lol:
I ja sam se pitao da li je to moguce ali bar nisam jedini.:rotflol: |
Zato sto nisam nasao kompletnu verziju pa u folderu koji sam skinuo sa neta bio je samo fajl za instalaciju programa bez library.
i tako sad sve funkcionise lepo osim sto je prazan :D ...tacnije skinuo sam par dobrih boja sa naseg sajta ali mi treba i neki lep klavir da upotpuni moje potrebstine :) |
Hahahaha... bas imate peh obojica sa tim praznim Library Folderom. 'Ajd da ti posaljem jedan klavir iz Trans Audio Libraryja. Pogledaj za izvejsno vrijeme svoj PP Box.
Dodato: Zaboravih, taj Grand Piano je malo poveliki. Odgovarao bi oko 2GB 44.1/24Bit sampling materijala. Komprimirao sam ga pri izardi Libraryja pa je sada 1,22GB, tako da se spremis za dugo "skidanje". |
Evo i ovde javno da se zahvalim kolegi tranzit. Skidam sada pa najkasnije sutra u toku dana javljam rezultate. Pozz!
|
Hahahaha... ne zahvaljuj se, to tek da ti ne bude prazan taj Folder sa soundima za Kontakt. To sto skidas je zesci klavir i nije badava preko 2GB samplova (taman 4 puta veci od kompletnog ROMa Tyrosa 4 ili PA3X), uostalom cuces, a ti si i prvi sa balkanskog podrucja koji ima priliku da proba bar jedan Instrument iz Trans Audio Sound Enginea od preko 100GB sampling materijala.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org