![]() |
Editor Macintosh
Dobro vece..
Dali ima nekih Editor s kojim mogu da napramim svoj Set na mom Korg TRu preko USB Kabel.. pozz |
a sto ne bi pravio direkt na korgu? msm ne vidim razlog klikanja na nekom nedovrsenom neorginalnom editoru, a sve nadomak ruke ti u korgu tr, ubacis semplove i pravi programe i cobmbi, ja nikad nisam pravio na kompu a imam triton edit pro za windows. nema sanse, treba mi po sata dok tamo nesto skontam
|
Ti si izgleda prvi kome je lakse da radi na displayu od 4" nego na 15", 17"... ili 22". Cudno !!!
@Pointlessly Imas Midi Quest za MAC OS, kao ubjedljivo najkompleksniji editor i ne samo za Korg instrumente. |
ja sam covek live!! odma na licu mesta, nema sanse da trosim vreme na spajanje kablova, podesavanje programa , i klikanje misom po istom, ,, kad su klavijature u pitanju nista osim cistog dodira sa njom!! hahaha
|
Imas ti pravo da se mucis, niko ne moze da ti ga ospori.
|
A postoj za Macintosh nesto kao awave da mogu aiff semplove da konvertiram u kmp namprimer?
Pozz |
Sample Robot 4 Pro moze da importuje wav i aif a da exportuje postavljeni .kmp multisample. Nisam siguran da li ce taj .kmp biti kompatibilan sa tvojim TRom jer sam exportovao samo .kmp za Kronos.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org