![]() |
Dvojka za Pa80
Kolege mucim muku sa dvojkama,imam ih milion ali nikako da se nadje kompletna dvojka sa dobrom bas linijom i dobro odsviranom kontrom,uvek fali nesto i kad mislim da sam napravio neku dvojku kako treba na razglasu to ne izadje kako treba,ima li neko od vas neku dvojkicu sa dobrom bas linijom i dobrom kontrom?
|
Imam ja lepu dvojku za pa800 je,pa ako mozes nekako da konvertujes za 80 ili ako pasuje i na pa80 okacicu ti samo reci.
|
postavi pa cu ja konvertovati za pa80.
|
Moras da skopis takav dobos,kick,kao i Bass,Kontru da bih dobio neku dobru dvojku,da lici na bas na dvojku. Naravno,style igra veliku ulogu u tome,kako je odradjen.
NordX |
Acakasper, ima u Vlada setu za pa 800 jedna super dvojka sa odličnim sedmicama , pa ako bih mogao da ju konvertuješ za pa 80 ako ti nije problem ;).Stavio sam to kod prijatelja na klavijaturu i baš mi je onako , to je to što mi treba ....
|
Imam vrhunske dvojke u svom setu za pa80 ,mozda ih jednog dana i postavim ovde :)
|
Eee stvarno zajeban ritam ta dvojka.Kako god da je covjek napravi ni meni se ne svidja kontra gitara.Bass liniju i nekako moze da se napravi ali da zvuci kontra kao prava gitara to joj fali samo.Ja koju god sam probao sto sam skidao sa downloada nije mi se svidila.
|
zasto kolega jednog dana,moze i odmah???
|
Znas da svaka bajka pocinje sa ono "jednog dana" heheh
|
Tosa se malo igra sa nama,a?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org