![]() |
EU-Cestitam!
Svim nasim clanovima koji su od nocas i zvanicno gradjani EU cestitam!Da li ce to biti bolje ili gore po njih ne znamo ali u svakom slucaju sve najiskrenije cestitke!!!:)
|
cek, nisam bas upucen,ali ko je od nocas u EU?
|
Pa Republika Hrvatska!
|
Puna Podrska Republici Hrvatskoj i da sto pre dostigne standard za svoje gradjane kao sto je to u Nemackoj.
|
I ja da urucim saucesce/sucut gradjanima lijepe nam nase.
|
Cestitke i sa moje strane, a red je da cestitam i sam sebi posto imam drzavljanstvo RH (izmedju ostalih :lol: )
P.S: nadam se da sad vise necu morati da se bakcem sa ovim vizama na svakih par godina :rolleyes: |
i ja se pridruzujem cestitkama.
|
Sve najbolje i puno srece... a trebace je dosta.
|
Ha ha ha, ima jedna prigodna u vezi događanja. Ako ova parodija nije prigodna za forum, ispričavam se unaprijed i riskiram ban ali vrijedi pogledati spot u cjelosti =))
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/WIfbKYGu2PM?hl=hr_HR&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/WIfbKYGu2PM?hl=hr_HR&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> |
Ja nisam bas neki pristalica te EU,evo Rumunija,Bugarska,Grcka,Spanija su clanice te unije i ne vidim da su te drzave nesto napredovale,dok Engleska hoce da izadje.U Svajcarskoj je najbolji standard a nije u Uniji.Jedino je dobro sto moze da se putuje bez pasosa,viza i nista vise.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org