![]() |
Korg pa500 prebacivanje ritma iz jednog user-a u drugi
Na koji nacin mogu prebaciti ritam iz jednog user-a u neki drugi koji je slobodan??? hvala
|
Izaberi ritam pa idi na record, pa edit, pa ga onda snimi u neki drugi user a onaj stari obrisi
|
A ako snimas iz sd kartice,mozes prvo otici u Media-Preferences i otkaci Factory sound i styles.Vrati se na Load,izsberi ritam i upisi ga gdje hoces,ne moras na user,jer si otkljucao i fabricke ritmove pa ih mozes brisati.Sretno
|
Drugari hvala puno, imate pivo :D
|
Ne znam koliko je u temi, ali kako da na pa500 u setu koji koristim i na kom imam slobodnih mesta, unesem ritam iz nekog drugog seta sa sd kartice? Umem da pronadjem u tom drugom setu i taj ritam, i mesto gde zelim da ga ubacim u postojeci set na useru, ali kada ga ubacim i pokrenem, cuje se sacuvaj Boze, potpuno bljak... ako me razumete... ima li neko savet i uputstvo. Imam 20tak setova i u svakom ima po nesto sta mi se svidja. Nov sam sa pa500. Hvala
|
@subic ritam ti se cuje uzas zato sto koristi user zvukove i mozda user drum kit. Ti ucitas ritam, ali nisi ucitao i stvari iz onog seta koje ritam ''povlaci''. Kada hoces da ucitav ritmove iz drugog seta, prvo sacuvas svoj set, pa onda ucitaj drugi set, vidi sta ti se svidja, papir i olovka da zapises sta ti treba i gde se to nalazi. Vidis da li ritam koji ti se svidja koristi fabricke zvukove ili user-e, ako koristi usere na kom su mestu pa kada ucitas taj ritam u svoj set moras da ucitas i user sounde da bi zvucako kako treba. Mada i to ti nije garant ako ne sredis efekte na ritmu kako je u originalu.
|
Hvala, pokusacu da se snadjem... to sam i pretpostavio da je u pitanju. Pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org