![]() |
Vida Pavlovic - Verovah mu
Gledam zivot, prolazi kraj mene
prolazi kraj mene ja ne mogu srecu da mu dam mladost moja bez voljenog vene bez voljenog vene kako mi je, to ja samo znam Ref. Verovah mu i sto nisam smela u zelji sam svojoj sagorela u zelji sam svojoj sagorela pa ne mogu da se mirim s' tim Verovah mu i sto nisam smela u zelji sam svojoj sagorela pa ne mogu da se mirim s' tim jer ga ljubljah srcem iskrenim Niko ne zna sta mi dusa krije sta mi dusa krije sta me muci iz dana u dan volela sam, sad voljenog nije sad voljenog nije kako mi je, to ja samo znam Ref. Svaki dan sam sve dalje od srece sve dalje od rece nije lako kad je covek sam dusa pati, on mi doci nece on mi doci nece kako mi je, to ja samo znam Ref. |
C------D7-G--C--G7----C----
Gledam zivot, prolazi kraj mene C---G7----C---- prolazi kraj mene C----A7------Dm---D7----G-D7- ja ne mogoh srecu da mu dam C------D7-G-C-----G7----C--- mladost moja bez voljenog vene C-----G7----C--- bez voljenog vene C----Am---Dm--Am---D7-G kako mi je, to ja samo znam Ref. G---------------G7----C--- Verovah mu i sto nisam smela C---------G7--------C-- u zelji sam svojoj sagorela C---------G------------- u zelji sam svojoj sagorela G-----------C----D7---G--- pa ne mogu da se mirim s' tim |
mnogo jaka pesma,i mnogo je trazena na tezgama u poslednje vreme.
|
Pa sad, ne znam da li je tvoj post dvosmislen ili ne, ali dok sam ja aktivno svirao ova pesma se mnogo pevala, a Vida je bila i ostala legenda za sva vremena... Pozdrav!
|
da,da slazem se u potpunosti sa tobom kolega gitar.pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org