![]() |
|
vanBasco & sempler
moze li da se poveze vanbasco sa nekim semplerom i kako ukoliko moze.nasao sam neki klip na yutube pa me zainteresovalo,hvala,pozz
|
Vidis iz prilozenog Clipa da moze. Treba ti dodatno neki virtualni midi port, preko kojeg ce VanBasco slati midi naredbe na sampler. To je sva mudrost u povezivanju.
|
Moze da zvuci tako, a moze i 100 puta bolje bez tih semplica od po pola megabajta. Kakvih VST instrumenata ima i librarya ovo je 0.
|
Mnogo je i "0" za ovo gore. Jad i bijeda. Konvertuju svoje samplove sa Tritona u Kontakt format. Naravno to su samplovi kojekakvih zujalica, gajdi, pa specijalnih Bass sounda (ala Joca Bass, Durdulj bass) i svih onih sounda sa "cudnim imenima", koje smo neki dan pominjali. Pored onakvih i onolikih Libraryja za Kontakt. Covjek mora da bude talentovano opicen da bi to uradio.
|
Sve je to lepo,ali kako ce Van basko kada mu napravis listu pesama sve to da popamti?Koliko ja znam Van Basko je samo player?Ili gresim mozda
|
Sunce mu, tek sad primijetih, ovdje moze citava lista instrumenata za onu temu o smijesnim nazivima boja i semplova:
- Kum kontra - To sine - KARABAS - DAJ MU GA Ovo je svetogrdje za jedan Kontakt... |
Ima ih jos kod mene u sintu:
-Govno -Maslina -Štipaljka A poseban naziv za rumbu, mislim da je od Ace, rumba klanje :D hahahah najjaci naziv ritma, nema dalje majke mi moje :D |
Citat:
|
Ni ne treba da objasnjavas,meni je sve to jasno,taj nacin rada ali za to ti treba brdo vremena da se to sve namesti i na kraju opet nece biti kako treba i onda sve ispocetka.
|
I zato se taj posao prepusti onima kojima je to profesija.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:13 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org