![]() |
Proel stalak da li je pouzdan?
Kolege treba mi pomoc razmisljam da kupim ovaj pomenuti stalak,zanima me kolika je dimenzija izmedju tri nogare jer na slikama izgleda da zauzima bas dosta mesta i da li je pouzdan hvala Pozz
|
Ja imam Die Hard vec 3 godine, za dimenzije ti ne znam, prostora ne zauzima uopce puno, a mene do sada nije izdavao.
|
proel stalak je 100% pouzdan, ja sam ga par godina koristio pa posle kupio spajder i ponovo se vratio na proel bolje mi lezi,stabilniji je, sav je od zeljeza tu nema pucanja nogu i to, i visinom mi odgovara bolje od spajdera jer povisok sam momak.
|
nebi vjerovali svoj ProEL stalak imam več 13 godina, prezadovoljan sam, mada sam nakon tih 13 godina imam problema sa navojima na šarafu...izlizali se, ali sam uzeo zamjenske i sve je opet OK, jedino sam ove godine uzeo Ultimate, iz razloga da osvježim neki izgled na bini, pa kombiniram (na feštama sviram na Ultimate, a u klubovima Proel)
|
|
3 Privitaka
Evo raspona nogu (slika1).
Stalak je dovoljno čvrst ali kao i svi koji imaju jednu os ima slabu točku. Na slici 2 je ona označena smjerom strelice. A tu se obično zahaklaju ovi s pivom i polupraznim novčanikom. :D Meni je smetalo to što je ružan. Pored toga, kada se sklopi bio je prilično dugačak pa sam napravio malu preinaku na njemu (slika3). Prerezao sam ga na pola i bilo je dovoljno samo utaknuti gornji dio na noge. |
jeste proel tzv motorac pouzdan,ali nije estetski tolko lep kao spider pro,ipak i to se gleda u nekim malo ekskluzivnijim mestima.
|
Kolege hvala svima na odgovorima
|
to je proel KK20 .. dugo sam ga koristio, nikad me nije izdao, jest da je malo zežak za transport, ali isplati se... 100 godina ce da ti traje, nebrini :)
|
Ja sam imao prije kk 20 a sad sam uzeo EL260...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...67564174_o.jpg |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org