![]() |
Tifa - Kiše jesenje
Pozdrav,
potrebna mi je pomoć oko skidanja uvoda pjesme kiše jesenje od tife http://www.youtube.com/watch?v=rwPAVKMfXrs Ja sam pokušao i "skinuo" sam zasad tonove FIS,E,D,E,D,E,FIS,E,D,D,CIS,D,E,D,E,D,E,FIS pa ako je tko svirao i zna da mi popravi ovo i pokaže cijeli uvod. Hvala |
Evo ovo sam pronasao a ti mozes tonove transpionirati u koji tonalitet hoces.
Tifa - Duge kiše jesenje Intro(3x): Hm---------- D Em Hm A Hm Hm Jednom kad sretneš me A Hm to neću biti ja Hm već samo uspomene A Hm mrve sjećanja. D A Samo prazna bol Em Hm sad je ostala D A Em prazna bol kajanja. F# I šta radiš ti G nije važno mi A D F# F#7 tek kiša jesenja podsjeća. REF: Hm G Kap po kap D A kiša sprema se Hm G samo da znaš nisam lud D A da mislim na tebe. Hm G Kap, kap po kap D A opet padat' će G Hm F#sus4 F# te duge kiše jesenje. Intro: Hm---------- D Em Hm A Hm Jednom kad dani ovi fino posive ne zovi mene ti i ne traži me. Hladno srce meni dala si hladno srce ostani. I s kim sada si nije važno mi tek kiša jesenja podsjeća. REF: Kap po kap kiša sprema se samo da znaš nisam lud da mislim na tebe. Kap, kap po kap, opet padat' će, te duge kiše jesenje. Lijep pozdrav. |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org