![]() |
Roland XP 30 - Odvajanje kanala
Da li je moguce i kako odvojiti kanale na ovoj klavijaturi, bas i solo?
|
Tema je na pogresnom mestu. Sto se tice pitanja, moguce je, nasteluj panorame, za bas, ako hoces levo stavi panoramu 1, a za solo onda ide 127, tako ce bas izlaziti na levi izlaz a solo boje na desni.
|
podelio sam i onda sam sacuvao i kad promenim boju i kad se vratim na kanal R cuje se samo solo ali na L cuje se bass i efekti koji kasne, ja opet to sredim i sacuvam ali opet isto.
|
Pa tako si i trazio da se cuje, na jednom kanalu samo bas na drugom solo, a to sto kasni, verovatno vezujes na neko kucno ozvucenje, pa se cuje onako kao mutno, i sve kao kasni. Lepo spoji na miksetu jednim kablom u jedan kanal, drugom u drugi, i bice sve u redu.
|
да тако сам хтео, али није упитању кућно озвучење, повезао сам га на динакорд пм 2 - 1600 и 2 мацкие ср1530 да бих мого лепо да чујем али кад мутирам канал r на миксети онда чујем бас и ефекте који касне, као што сам и реко ја те ефекте опет пребацим на l излаз и сачувам променим боју, вратим боју оно опет исто, а кад погледам подешавања за ефекте Панорама 0, не знам шта би могло бити.
|
A koje efekte koristis?
Pretpostavljam da su u pitanju stereo efekti koji gube stereofoniju tim nacinom povezivanja. |
Sa dobrim zakasnjenjem, problem je resen. Hvala svima. :)
|
Vidim da je tema stara, ali imam isti problem sa efektima pa me zanima kako je problem resen?B-)
|
I ja sam nedugo kupio ovu sjajnu klavijaturu :)
Prezadovoljan sam sa XP30. Dodato: Citat:
|
Da obrazlozim problem malo preciznije.
Podelio sam kanale, na jednom je bas a na drugom solo boje. solo boje izlaze na svom kanalu sa efektima i sve je to u redu. ali na kanalu na kojem je bas izlaze ti isti efekti solo farbi, ne boje bas, ali se cuju. npr. kada mutiram kanal solo farbi i sviram cujem njihov efekat na kanalu za bas. Da li neko zna sta je problem? udavio sam gospodina @tihi05 preko pp =))~X( |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org