![]() |
Korg PA50 "Sirtaki"
Pozdrav kolege, nije me dugo bilo, škola, obaveze i ostale stvari.
Naime, jednom sam imao na svom PA50 ritam zvan "Sirtaki" koji je grčki ritam, bio je odličan, sve ostale koje sad isprobavam mi ne odgovaraju, naviknuo sam se na njega. Ako ima netko u kakvim zalihama, bio bih mu jako zahvalan. |
To ti je isto kao da trazis iglu u plastu sijena, jer naziv Sirtaki je cest kao ime Marko ili Ivan.
|
reci iz kojeg je seta bio taj sirtaky pa i onda mozda i mogu pomoc...
|
Ima obični sirtaki i sirtaki sa malo swinga pa se zove grčki shuffle. Možda ti je u tome caka pa probaj i grčki shuffle ima ga u dosta naših pjesama, lupam možda čak i češće nego obični sirtaki.
|
secas li se koji je set bio u pitanju?
|
Ne, stvar je u tome da je taj set bio na klavijaturi kada sam ju kupio, bilo je par dobrih ritmova. Sada kada sam popravio floppy napravio sam sranje, pa mi je prva skupina user ritmova otšla u... Da budem pristojan. Sa tim svim ritmovima otišao i taj dobar sirtaki.
Našao sam jedan u download sekciji ipak, samo čekam kada budem imao pravo downloada da ga skinem. |
pitaj tog od kog si uzo klavijaturu koji je set bio unutra, ako si u kontaktu s njim...
|
A nudio mi je da kupim set, ali ja nisam htio. Broj nemam, jebiga.
Uglavnom, hvala na pomoći kolege, snaći ću se nekako. |
ja ti jedino mogu poslat setove koje ja imam, pa isprobavaj...ili slusaj po yt setove, pa se javi ako nades to sto trazis...mada ima dobrih setova...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org