![]() |
Pa3 converter pa800
Pozz imam jedan dobar set od pa3x ali dali ga neko moze konvertovati za pa800 ili da mi ritam posalje u varijacije, jedan po jedan.
Hvala unapred |
to je za sad nemoguce preko racunara, jedino neko ko ima pa3x da ti povadi delove kao midi fajlove, pa da krenes da pravis ritam od toga...
|
Moguce je preko racunara, ali mora da se kupi program koji to radi, ima program, ali ne postoji jos uvek crack...;)
|
a koji je to program?
|
Verovatno nova verzija STW ali ako ne mozes da ga kupis, to je isto kao i da ne postoji, zar ne? :lol:
|
Nisi u pravu, ja sam napisao da moze, ali program mora da kupi, a to sto nema crack, znaci da jos uvek nije dostupno besplatno, mislim da je Style Works, moram da pogledam na kompu...
|
Gledao sam na njihovom sajtu, verzija podrzava pa3x, ali nigde ne pise koja ja.
|
Style works XT
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Postoje vise verzije za XT, ja npr. imam 3.76 koja ne odrzava pa3x, ali ona je prva podrzala pa800/pa2x/pa500.
|
Mislim druže da nisi u toku.
Informacije o trenutno aktuelnom izdanju nekog software-a se nalaze na sajtu dotičnog developera, a ne na kojekakvim torentima i sl. Sent from my HTC One XL using Tapatalk Dodato: http://img.tapatalk.com/d/13/10/25/rygutyry.jpg Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org