![]() |
Motif ES i Kontakt
Sa Motif-a midi signal saljem obicnim midi kablom preko Presonus 22VSL u racunar. Kontakt ne ide preko host-a, otvorim ga ovako. Otvorim new instrument bank i njemu dodelim prvi midi kanal, zatim otvorim drugu banku instrumenata i njemu drugi... U Motifu podesim da mi zone1 bude prvi midi kanal, a zone2 drugi midi kanal. E sad nastaje problem, kada okrecem program change u Motifu za odredjenu zonu nista se ne desava, on i dalje stoji na prvoj boji koju sam dodelio/izabrao u instrument banci!
Koji je MSB i LSB za Kontakt? Da li ima to veze mozda? Hvala unapred! |
Nema veze. Kontakt ne poznaje MSB i LSB u njihovom pravom smislu. Pogledaj da ti nije filtriran Tx PCG u Motifu jer to bi mogao biti jedini razlog, posto tada Motif ne salje Program Change komande preko Midi Outa vani.
|
Stajkov samo slusaj traznita !!
|
@tranzit
Probacemo sutra. Napravicu i neke slike. @branoy Dule je moj drugar. Valjda vidis da nije njegov nalog ? :) |
Ovo sa Duletom mi nije jasno, ama nema ni veze, znate valjda vas dvojica, pogledaj to sa filtriranjem midi komandi na Motifu, tu mora biti greska.
|
Problem je resen. Samo je potrebno da se sacuva perf sa unetom program change komandom, i sledeci put kada se pozove ta perf Motif salje program change. Mi smo ceo dan izgubili isprobavajuci svasta, i na kraju ispadne da je resenje prosto :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org