Citat:
Originalno postovano od milan84
(Post 260196)
Ti mikrofoni su Sennheiser!
|
Citat:
Originalno postovano od milan84
(Post 260198)
Covek je pito koja marka mikrofona na koju pevaju,ja sam mu odgovorio bez ikakve fizolofije.
|
Što se ne bi reklo i za tvoj poslednji post ;). Sennheiser EW serije ( 300, 500 g2, 900 G2, 935 G3) .... od jeftinijih ka skupljim pa kako koga zapadne. Mada je Tranzit totalno upravu. Pevač što radi sa nama u bendu kupio klasiku sm58 kablovsku,.. kada je probao kaže,... ovaj legendarni mic ubija kako radi. Kasnije kupio SM58 BETA daljinski,..... otisao da radi sa jednim klavijaturistom, pa kaže Jbt ova beta je krš , ona 58mica je zakon... kablovska Jb ti ovo i proda. Hahahahahaha nisam imao srca da mu kazem da je trebao tubetu probati na nasem ozvučenju. Nismo se tada bas bili vidjali zbog obaveza. Stupid.... Ima u mikrofonu kvaliteta ali dzabe ti je ako nemas sto Tranzit kaze ozvucenje. A da.... na kraju kolega nije znao sta da misli pa kupi Sennheiser EW100 ... =))=))=)) pa opet kuka. Ne verujem :lol:.... Čoveče... Nikad sretan nikad zadovoljan.
Dodato:
Zaboravih da napomenem, taj moj kolega je sto se tice mikrofona u potrazi za onim koji ima ,,masan" zvuk... =)) šta god to značilo... Nadam se da smo bili od koristi svi skupa... i moj kolega pevac :lol:
|