![]() |
Miki Mećava - Što me neće tvoja majka
Sto me nece tvoja majka
sta to protiv mene ima mozda ja od zlata nisam prema tebi najbolji sam 2x Ref. Znam da samo tebe ima da ti samo srecu zeli nek je moje crne oci sete necije sam i ja dete |
C#m--------A----A#7-C#m
Sto me nece tvoja maj_ka ------------A-----A#7-C@m Hdim sta to protiv mene i____ma F#m------------------- mozda ja od zlata nisam A#--------C#m------- prema tebi najbolji sam -----------A--A#7-C#m prema tebi najbolji sam Ref. A-------------C#7--F#m-Adim Znam da samo tebe ima H---------H7------E-D-C#-C#7 da ti samo srecu zeli F#m----------------A# nek je moje crne oci sete ----------A---A#7-C#m necije sam i ja de__te |
Kolega, rekao bih da umesto AIS dura ide GIS dur :)
|
Tako je kolega, napisao sam danas dosta akorda pa sam po malo izgubio koncentraqciju evo sad cu ispraviti.
Dodato: C#m--------A----G#7-C#m Sto me nece tvoja maj_ka ------------A-----G#7-C#m Hdim sta to protiv mene i____ma F#m------------------- mozda ja od zlata nisam G#--------C#m------- prema tebi najbolji sam -----------A--G#7-C#m prema tebi najbolji sam Ref. A-------------C#7--F#m-Adim Znam da samo tebe ima H---------H7------E-D-C#-C#7 da ti samo srecu zeli F#m----------------G# nek je moje crne oci sete ----------A---G#7-C#m necije sam i ja de__te |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org