![]() |
Behringer X 32 pomoc
Imam jedno pitanje za sve vas i potrebna mi je pomoc oko ove stvari,
ima li neko iskustva sa behringerom x32? Meni je pre neki dan stigao nov u kutiji i kada sam ga probao cuo sam neki iritirajuci sum na sistemu bez obzira sto nista nije povezano od mikrofona,instrumenata itd,master i efekat spusteni skroz,a opet taj sum na sistemu mi ide na zivce katastrofalno. Dali neko zna nesto oko toga?Ukljucim u drugi mikser da probam CMS 1000-3 nikakav sum se vise ne cuje na izlazu,vratim u x32 kablove katastrofa. Ima li ko isti problem? |
Opisi malo bolje taj "sum" i da li je zaista sve iskljuceno iz X32 ? To jednostavno ne smije da se desi a ako je to kod tebe slucaj, onda je u pitanju fabricka greska, pa bi bilo dobro odmah da ga mijenjas.
|
Ja mislim da je neki gain odvrnut do maksimuma.
|
Izvaden iz kutije i ukljuceni samo levi i desni output u sistem.Znam da svaki mikser ima neku dozu malog suma,ali ovoliko nisam cuo ni na jednom
|
Jesi li provjerio ovo sto je Marjan gore napisao ? Gain provjeri na svakom od ulaza ali bas svakom. Bez obzira sto si ga dobio novog i tek izvadio iz kartona, sasvim je moguce da je neko u citavom lancu koji je taj X32 prosao, nehoticno odvrnuo neki od Gain potenciometara. Provjeri, pa ako nije ni to javi da razmislimo sta bi dalje.
|
Citat:
Dodato: Na svih 16 outputa ima sum,na monitor out sve je ok i na AES izlazu je takodje ok. Ne znam sta je u pitanju,koga god sam zvao koji imaju mikser kazu da nemaju sum.Moracu da pozovem drugara da donese njegov mikser pa da uporedimo na licu mesta sta je. |
Sta bi na kraju?
|
Vratio sam ovaj,cekam drugi.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org