![]() |
Folkloraši
Drugari, ima li na forumu ko da se bavi folklorom? Voleo bih da razmenjujemo materijal, ponajviše pesme, jer radim sa pevačkim grupama, ako je neko voljan za to :)
Pozdrav |
Ja sam se svojevremeno bavio folklorom a pre par godina sam snimao koreografiju za ovdasnje folklorno drustvo, samo, ne znam sta bih mogao da razmenim sa tobom :)
|
Najviše me interesuju pesme, više ne znam ni odakle da ih vadim :D Radim sa par pevačkih grupa, i stalno kopam stare pesme, na bas ili na glas, ne bitno, pa iskren da ti budem malo ostajem bez materijala :D Ako imate vi u KUDu pevačku grupu, ili neki snimci, ili tako nešto. Jedino ne znam šta bi tebe zanimalo, i dali tebi treba takvog materijala za vaše društvo, ako si još uvek aktivan :)
|
Ja sam do skora bio u KUD-u,al ovdje u Bosni,tako da ne znam da li bi mogao sta pomoc...bio sam u KUD-u zajedno sa Sefadinom Imerijem..mozda bi mogao probat dokopat se notalnih zapisa pjesama i igara...al nista nemogu obecat,mogu pokusat,jer taj KUD trenutno neradi...pozzz!!!!
|
Ako možeš doći do toga, super :) Mi radimo pesme iz cele bivše Jugoslavije tako da mi sve koristi.
Hvala :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org