![]() |
Pomoc oko slaganja boja u pa800
Pozdrav kolege, skinuo sam set od Kosmajca(za njegov kronos je set), ali posto imam mogucnost da ubacim semplove kod mene to sam i uradio, e sad ovako, posto znam sigurno da kosmajac se nije mnogo zanimao sa kronosom(efekti itd.), ubacio sam istu ovakvu boju sa snimka kod mene u klavijaturi(ali su mi potrebni efekti da bi zvucala kao kod njega), koje efekte da stavim ? Evo snimka:
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/UAt0zPNsU9A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Pokusavati na PA80 dobiti sound kao na Kronosu, pa cak i sa istim samplovima je utopija. Mani se corava posla jer izmedju ta dva instrumenta stoji nepremostiva tehnoloska razlika.
|
mozes da stavis efekat koji hoces,ovo ces tesko da izvuces da zvuci ovako...
kad skupis pare,kupis klavijaturu i eto,zvucace tako :) |
ubacish malo phaser ili flanger probaj to, ton nece biti isti naravno ali ce biti slicno.
|
Ajde da si to probao na Pa600 pa hajd.... =))=))=)) , Boja koju uzgred ne svira Kosmajac i nije sa Kosmajčevog Kronosa, nije po meni nista posebno. Posebno je cini ta terca u kojoj je odrađena. Ispravite me ako grešim ali ovo je mono boja, zar ne? Cini mi je da je previse nekako sasečena ( cut)... Treba sa ove tacke gledista biti kreativan i originalan sto se tice boja, nije uzivanje prepisivati. Sto se tice efekata meni je malo zafalilo hall-a,... Na ovom snimku koliko ja čujem nema ni phaser a ni flanger.... Suva ko barut ( mozda EQ i blagi HALL ali se skoro i necuje...)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org