![]() |
Saban Saulic - Covek lutalica
Jel moze neko da mi ispise akorde i od ove pjesme, ja se stvarno izvinjavam za dva uzastopna posta, al trebaju mi akordi, bio bih zahvalan ako moze neko da ispise akorde. Hvala :)
Za mnom ostaju putevi dugi u jedno srce tuga i radost je stala ti neznas kako je zivot lep i ruzan hildo moja, devojcice mala Refren Kako si lepa, ljubim te nezno na tvoje lice pada moja sjena danas si devojka sto bezbrizno zivi a sutra mozda nesrecna zena Nekad bi hteo pobeci nekud al imam snage sobom gospodarim u meni kuca srce malog decaka iako osecam da polako starim Refren Sve moje pesme poklanjam tebi slusaces ih s tugom, uplakana lica ti neznas ko te je volio od srca reci im slobodno covek lutalica Refren |
Gm-------Bb---------------Gm-
Za mnom ostaju putevi dugi Gm-----Bb-----------------------Gm--- u jedno srce tuga i radost je stala C-----------------F-------------Gm----- ti neznas kako je zivot lep i ruzan C----F-----::::::::::::::::::Gm- hildo moja, devojcice mala Refren Bb-------------------------------- Kako si lepa, ljubim te nezno Bb------Gm--F------------Gm---- na tvoje lice pada moja sjena Bb------------------------------------Gm- danas si devojka sto bezbrizno zivi F--------Bb -----::::::::::Gm--- a sutra mozda nesrecna zena Ovo sto sam obelezio sa znakom : , je prekid tu nema akorda :) E sad ovo je onako ugrubo , cisto koliko da mozes da odsviras a da zvuci fino , pa ako ima sta da se ispravi sacekaj iskusnije kolege :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org