![]() |
korg x50 molim pomoć
Podzrav, evo zanima me jedna stvar, pošto sam novi u korg workstation klavijaturama.. Unaprijed se ispričavam, ako je to pitanje već bilo..
Na volume potenciometru kada ga stavim do pola na onu srednju točkicu se čuje dosta glasno i stereo signal izlazi van, a kada ga dignem iznad polovice prijeđe samo na lijevi kanal zvuk, pa me zanima da li je to greška neka tj. da li je to potenciometar otišo ili je to normalno ili je neka opcija uključena? :/ |
Meni je tu logicno da je ne ispravan potenciometar.
|
Ja sam imao sličan problem na starom, dobrom Korgu i5S. Zamenio potenciometar i sve OK :) Pretpostavljam da je i kod tebe slična stvar...
|
A da prvo sa kontakt sprejom probas pospricat potenciometar,meni je tak bilo isto na DX11,pospricao,evo i dan danas radi :)
Pozdrav :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Svakako ću probat to mi je najednostavnije, otvorit ću ga da vidim da se nije neka nožica odlemila.. zbunilo me samo to što kada pomaknem poteciometar iznad pola, on bez ikakvog šuma ili krckanja prijeđe samo na jedan kanal, pa sam mislio da je možda to neka kontrola uključena.. Hvala svima na odgovorima
|
Kažem,tak je i meni bilo,samo ne na pola nego odmah na početku,i evo nakon spreja,još uvijek radi kao ludo :D
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org