![]() |
Roland Juzni Vetar ritmovi i boje
Lijep pozdrav kolege :D Zanima li me zna li netko kako napraviti Juzni vetar boje na rolandu gw8? Uspio sam napraviti jednu juzni vetar boju tako sto sam kombinirao dvije boje a to su guerrini harmoniku i oriental organ, i na to nabacio par efekata, ali trebalo bi mi jos par takvih boja,a nisam bas strucan i ne razumijem se u boje juznog vetra... Zanima me zna li netko kako cu napraviti i koje boje sve da kombiniram,ili jos bolje ako netko ima napravljene te boje, pa da mi posalje ako nije problem :D Isto i za ritmove, ako netko ima molio bih da mi posalje ako nije problem :D Hvala unaprijed.
|
Trebas samo da redom preslusas boje i naci ces one koje odgovaraju za juznjaka.Malo obojis ekvilajzerom,malo portamenta,iskljucis poly mod i eto.Cim dobijem malo vremena ispisacu koje boje ja koristim za JV.
|
ubacaj i flautu neku uz hamoniku,ali uvek nek ti bude za oktavu visa od harmonike.
|
Pokusat cu i to.. Ako nije problem kolega bobane,da mi napisete nekad kada budete imali vremena koje vi kombinacije konkretno koristite... Probat cu i spojit flautu i harmoniku, pa cemo vidit na sta ce licit :D
|
a za ritmove bi trebao zameniti bubanj u rumbama,sa-sa i sl,stavi elektronic kit,cini mi se se tako zove,izvinjavam se ako sam pogresio naziv.
|
Pokusat cu, valjda ce licit na nesto :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org