|  | 
| 
 Pitanje o PRESONUS STUDIOLIVE Postovani obozavaoci Presonusa, Video sam sve tutoriale na youtube za mixer PRESONUS STUDIOLIVE 16.0.2 i nisam uspeo da saznam kako je moguce da se nezavnisno kontrolira levi i desni izlazni signal, zato sto postoji samo jedan master klizac. Da li je to uopste moguce na ovaj mixer, ili mora se jacina na levi i desni izlazni kanal kontrolirati preko pojacala? Da li je to moguce na 16.4.2, tako sto na SUB1 i SUB2 bi bili podeleni levi i desni izlazni kanali? Kod DYNACORD mixere je vrlo prakticno sto ima dva master klizaci, ali ovde je druga stvar. Puno pozdrava | 
| 
 Prvo da te pitam sta ce ti master da pojedinacno pojacavas?? | 
| 
 Moguce je preko panorame! | 
| 
 Citat: 
 Dodato: Citat: 
 | 
| 
 Selektujes kanal i onda pomjeras panoramu. Tako moras za svaki kanal il mislim da moze da selektujes main pa na njemu da odradis panoramu. Nadam se da sam ti bar malo pomogao | 
| 
 Ili  posalji sve kanale na sub 1 i 2.A potom sve ide na master, tako da mozez da kontrises obje strane . | 
| 
 Citat: 
 Dodato: Citat: 
 Meni je bilo pitanje kako neovisno da se utisa ili pojaca jedan izlaz (levi ili desni)? | 
| 
 Da li moze neko ko koristi PRESONUS mixer 16.4.2 da objasni tacni postupak kako podesiti SUB1 da salje signal na levi, a SUB2 na desni izlaz, ali da to ide preko MAIN kontrol (preko spikone MAIN OUT LEFT and RIGHT), a ne preko liniske izlaze za SUB1,2,3 i 4. Hvala unapred | 
| 
 Dali netko zna zasto se cuje pucketanje u zvucnike samo na kanalima koji su za gejtani konkretno bubanj i to samo prilikom laganih udaraca? Kod normalnog udaranja sviranja se nista ne cuje... | 
| 
 Zato sto je taj lagani udarac verovatno na samoj granici tog gatea pa ti se cini da "pucka" jer ga gate bukvalno sece,  Malo spusti treshold i bice ok | 
| Trenutno vrijeme na Forumu 00:02 | 
	Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.

Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org