![]() |
asinable switch pa1x
Pozdrav.hocu na jedan od tih dugmica 1 2 3 ili 4 (asinable switsh) da postavim od vokal harmonije da palum I gasim. Sa velikom mukom sam uspeo.. ali sad cim promenim nešto, dal ritam ili ga ugasim I upalim, te funkzije više nema. Memoriso sam I u globalu. Ili ako promenim preset , isto tako.
Imali migucnost da ga zaključam I to da ostane zauvek.. Unapred hvala i pozdrav... |
i mene bi to nesto interesovalo prijatelju, uzeo sam pre neki dan PA1x, treba mi oscilatorske terce za pa1x,.... dali su iste kao na pa800 ili ne...?
|
Citat:
|
Pozdrav, nisam siguran dal to postoji kao opcija, al bi vrijedilo probati da se na jedan od 4 PAD-a stavi ta funkcija i da se onda padovi zaključaju, po meni bi to bilo jedino riješenje..
Nadam se da postoji jer ako ima i za mute zvukova, ritmova i slično onda se nadam da su i to stavili kao opciju :) |
Kod mene, sve radi kao treba!
-Dakle, usnimi sve kako zelis u prvu preformansu, i "stavi katanac" na; -MENU -PAD ASSIGN. SWITCH -jezicak SWITCH , i tu ga "zakatanci" ....i za svaki slucaj (nisam siguran, jer sam odavno ovo uradio) ; -GLOBAL -GENERAL CONTROLS -gornji desni jezicak na displeju, pa: -WRITE GLOBAL - GLOBAL SETUP ;) Dodato: Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org