![]() |
Kosmajac - Bila mi je sve
Jel mogu akordi i za forspil? Hvala!!!
A hteo sam srecu da joj pruzim Citav svet na dlanu da joj dam Ko kraljica da se sa mnom budi Da joj zivot bude kao san Ali kad je videh s drugim tugo Na kolena slomljen pao sam Refren Zbog nje nocas napravicu lom Zbog nje nocas kafana mi dom Ko jos moze kad ga slomi bol da sakrije Za njom patim ne tesite me Zbog nje se u meni rusi sve Bila mi je sve Jos i sad je sanjam noci svake Jos je pod kozom osecam I tesim se da jos ima nade Za nas dvoje makar jedan gram Ali negde duboko u dusi Znam da za nju samo proslost sam |
Foršpil: Am-F-G-Am
Am---------------------Dm-- A hteo sam srecu da joj pruzim G------------------------C-- Citav svet na dlanu da joj dam Am----------------------G--- Ko kraljica da se sa mnom budi F-----------Gm------Am- Da joj zivot bude kao san D7----------------------G-- Ali kad je videh s drugim tugo F-----------------Gm--Am- Na kolena slomljen pao sam Refren Am-------------------------- Zbog nje nocas napravicu lom C--------------G7--------C-- Zbog nje nocas kafana mi dom Dm----------------------Am--------- Ko jos moze kad ga slomi bol da sakrije Am--------------------D-- Za njom patim ne tesite me G-------------F----G--Am- Zbog nje se u meni rusi sve G--------Am- Bila mi je sve |
Jel mogu i za improvizaciju?
Hvala!!! |
Improvizacija,
Dm-Am-F-G-Am 2x |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org