![]() |
pa800 nece da primi sempl
Pokusao sam da ubacim nashville drum i bass iz DMX seta u pa 800 ali nece da ih sacuva jer navodno nema dovoljno pcm memorije,onda sam pobrisao dosta semplova i ponovo nece da ih prihvati... uspeo sam da ucitam samo jednu les poul gitaru i to je to. o cemu se tu radi?
Dodato: izgleda sam promasio mesto,ako mozete da prebacite temu u aranzeri... |
Ne znam kako na pa800 ide, ali mislim da drum setove moras da kopiras u polja za DK. Mozda je do toga problem? Ili ako ti vec to izbacuje, lako je moguce da je i RAM poceo da ti brljavi, sto ne bi bilo retkost kod pa800.
|
U dk sam i kopirao... ali nece. A ram sam vec menjao... i plocu :)
|
Koliko imaš slobodnog mesta u ram memoriji?
|
Neznam kako da proverim ali sam dosta semplova pobrisao dosta vise nego sto ovih par zauzimaju i ponovo nece
|
-Koliko je to u Mb sto hoces da ucitas?
-Za proveru koliko imas slobodne memorije; -SOUND -RECORD -SAMPLING INFO |
Memory aveilable
RAM bank: mono time - 0s Bytes - 1724 eto to pise mada nista ne razumem,uglavnom memorija je 128 ali radi na 64... na primer ta boja zauzima 313.. a drum 2.5k... a fora je sto sam ja oslobodio i vise nego sto ti semplovi zauzimaju... |
pa sigurno nema dovoljno memorije,jer obicno bubanj zauzima najvise memorije,sacuvaj svoj set,pa odi na sound pa record i onda idi na delete all samples and multisamples,i pobrisi pa ubaci taj nashvile bubanj,ako ucita onda nisi imao dovoljno mesta,onda isti postupak pa ucitaj ponovo tvoj set.
|
Citat:
-mono time - 0 s( nula sekundi slobodno), znaci da nema slobodnog mesta u RAM memoriji. To je razlog sto ne mozes da ucitas semplove. Razlog: -Mozda nisi obrisao semplove iz memorije, vec samo njihova imena. -Za svaki slucaj, evo kako se brisu semplovi; -SOUND -RECORD -MENU -MULTISAMPLE -Odabrati multisempl koji zelis da obrises, pa padajuci meni - DELETE. -Posle toga proveri opet, koliko sekundi ili bajta imas slobodno za semplove (jer ne moze biti 0s slobodno, ako si nesto izbrisao). I nikako ne brkaj bajte, kilobajte i megabajte!;) , jer sint pokazuje slobodnu RAM memoriju u sekundama i bajtima, a na kompu se velicina semplova najcesce prikazuje u MB ili kB. |
Kad se dobro namucis i vidis da nashville nije nista posebno, bices ponosan na minuli rad....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org