YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Psr A2000 "Balkan pak" na T3? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=27581)

VUNIMRAV 07.10.2014 09:47

Psr A2000 "Balkan pak" na T3?

Interesira me da li i na koji nacin T3 može da očita balkan pak sa zadnjih modela PSR Yamaha.Znam da može ritmove normalno,ali mene sad interesuju one farbe koje postoje kod tih modela u exppansion paku,da li ih treba uvesti kao redovan sempl i u kojem su formatu?
Dodato:
Izvinjavam se moderatorima,sto sam bespotrebno otvorio novu temu,pa ih molim da je prebace u vec postojecu,ali moj pčpitanje i dalje vredi je ru u onoj niko nije bas objasnio i pojasnio koliko sam ja mogao shvatiti.Dakle samo me farbe interesuju.Hvala!

casper 07.10.2014 14:05

Ne možeš prebaciti soundove iz Packa u Tyros. :(

alenmo 07.10.2014 15:29

pack se ubacuje u kompletu i ne mogu pojedinacno boje da se loaduju..imas balkan pack posebno za tyros 3

casper 07.10.2014 16:08

Ne postoji Balkan pack za Tyros 3 već samo za Tyros4/5. (mislim na yamahasoft proizvode).
Da, packovi koje spominje VUNIMRAV se ubacuju samo u kompletu ako pratimo uputstva od strane Yamahe. Međutim, postoji mogućost da se kombiniraju sadržaji više njih i kreira vlastiti pack pomoću "YEP voice manager"-a, programa koji je napravio tim entuzijasta. Dakle, ne radi se o oficijelnom Yamahinom proizvodu.

VUNIMRAV 07.10.2014 18:40

Šteta,ima nekoliko jako lepih narodnjačkih farbi,koje mi se svidjaju jos od prvog slusanja,pa rekoh možda je neko za ovih 2-3 godine "provalio".Frula,buzuki,tambura,kabina....ali ništa kad je tako.

super 26.11.2014 23:53

Citat:

Originalno postovano od VUNIMRAV (Post 274058)
Interesira me da li i na koji nacin T3 može da očita balkan pak sa zadnjih modela PSR Yamaha.Znam da može ritmove normalno,ali mene sad interesuju one farbe koje postoje kod tih modela u exppansion paku,da li ih treba uvesti kao redovan sempl i u kojem su formatu?
Dodato:
Izvinjavam se moderatorima,sto sam bespotrebno otvorio novu temu,pa ih molim da je prebace u vec postojecu,ali moj pčpitanje i dalje vredi je ru u onoj niko nije bas objasnio i pojasnio koliko sam ja mogao shvatiti.Dakle samo me farbe interesuju.Hvala!

Pozdrav! Imam novu zakrpu za PSR S750! gdje možete postavljati anonimno?;)

casper 27.11.2014 00:01

Što podrazumjevaš pod pojmovima "zakrpa" i "anonimno"?

VUNIMRAV 27.11.2014 01:38

:(

gagan 27.11.2014 18:47

Kolege imam jednu yamahu psr a 2000 i balkan pak , nisu se nesto potrudili oko saunda , naime , ima neki pluck bas , ali on da bi radio u fab ritmovima , mora se editovati bas tj podici za oktavu ,,, Z naci nisu dobro odradili , dalje oko harmonika , to su siromasni samples , verovatno uradjeni od malo loop-ova , pa nesto i ne izlaze bas prirodno , kao recimo samples harmonike sa vise loop-ova , tako vuni , ne nerviraj se sto ga nemas na t3 , t3 ima fabricke harmonike , uz malo podesavanja parametara u svom editoru za sound , mnogo bolje i pribliznije ... To je to .... moje misljenje

Trenutno vrijeme na Forumu 14:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org