![]() |
novi Korg Kronos 2
skoro se pojavio novi Korg Kronos 2:
www.korg.com/us/products/synthesizers/kronos2/ šta misle kolege forumaši kakva je razlika između njega i KronosX-a ? |
Kada vidim ovaj joistic ( peach bander ) nije mi dobro. Isti se ugradjuje u Pa600, Pa900, pa3x... Užas od kvaliteta ( informacija od ovlašćenog servisera u Srbiji - Leo )... Mogli su malo na izgledu da porade. Točkić deluje jeftin i plastičan, dosta jeftino. Gde je novi dizajn, nova linija, dakle komentarišem izgled, na zalost, jer nisam svirao ni na predhodnom kronosu... Ali upoređujući ovaj i predhodni... vidim koliko im je stalo do para... Dajte ljudi ... zar G6 nije šatl , pa bar po izgledu ako ne softverski ??????
|
Izgleda ko nabudzeni korg tr,, vidi se da su stedeli. :)
|
Citat:
|
Klasican Update ... novi software koj moze i da se ubaci i vazi za stare kronos modele.
novi Berlin Piano, SGX-2 Premium-Ton Generator, nova Set Lista, Ekran u boj ... to su neke najbitnije nove stvari i da ne zaboravimo nova karoserija ;) pa sad kako ko ima para ... |
Ma bez brige, dok ga ako ga Kosmajac i Krečar budu reklamirali, ićiće bolje od ćeten alve.... Ako proizvođač okači drvene stranice da li to znači da je instrument profesionalan.. orahovina ;) ??? ... kao u dobra stara vremena. Ne kudim instrument što se tiče softvera, možda i grešim u vezi plastike koja izgleda jeftino ( i drvo takođe) mada ne verujem, ... ali zar nisu mogli malo da se potrude oko izgleda , rade li nešto ti dizajneri ??? Daj ljudi otvarajte temu ,,Klavijatura po mojoj meri" ... Pa da lepo crtamo do mile volje i da maštamo.... o funkcionalnosti i izgledu.... Ovo me je sve smorilo..... :rolleyes:
|
I da nas proizvodjaci odmah poslusaju :)
|
Super sto je izaš'o, da i njega ne kupim...
|
Mnogo para za neke jako male nijanse od predhodnika ....
|
Citat:
A odmah zatim krece plejada vernih sledbenika koji ce da je uzmu da bi svirali i dalje bas kontru :-D |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org