![]() |
Dejan Matic - Ozenjen sam, a ko momak zivim
jel skidao neko ?
Ono na sta sam se navik'o, Od toga bih se tako tesko odviko U krvi mi je to da budem slobodan, I da uzitku prednost dam Kafane lude zurke flertovi i gresi Uvek se desi sve sto mora da se desi Pa ako nekad malo s puta bas i skrenem Necu da uvenem Ref X2 Ozenjen sam, a ko momak zivim Drumovi su moje ulice Dok me ima necu da se smirim Jednom boem, boem zauvek Necu nista ja da propustim KIad ostarim da za nicim ne zalim U krvi mi je to da budem slobodan I nagon svoj da poslusam Kafane lude zurke flertovi i gresi Uvek se desi sve sto mora da se desi Pa ako nekad malo s puta bas i skrenem Necu da uvenem |
G..............fm..............G
Ono na sta sam se navik'o, ............Ab............fm..........G.. Od toga bih se tako tesko odviko cm....Hb............Ab..............G U krvi mi je to da budem slobodan, Ab....fm..................G I da uzitku prednost dam C Kafane lude zurke flertovi i gresi ............................F7.............H.... Uvek se desi sve sto mora da se desi Ab................................................ . Pa ako nekad malo s puta bas i skrenem fm...............G G# A Necu da uvenem Ref X2 A..........H.....A..................... Ozenjen sam, a ko momak zivim A........................dm.. Drumovi su moje ulice dm.......C....Hb............A...... Dok me ima necu da se smirim Hb.......gm.....A............... Jednom boem, boem zauvek Necu nista ja da propustim KIad ostarim da za nicim ne zalim U krvi mi je to da budem slobodan I nagon svoj da poslusam Kafane lude zurke flertovi i gresi Uvek se desi sve sto mora da se desi Pa ako nekad malo s puta bas i skrenem Necu da uvenem |
Hb?
Sent from my Alcatel OneTouch M'POP |
Ne razumem? Nepoznato ti je H snizeno?
I da ispravim A..........Hb.....A..................... Ozenjen sam, a ko momak zivim |
Ne, znam sta je. Cudan mi nacin obilježavanja.
Kao mali sam ucen da citam C D E F G A H, a ne C D E F G A B.. Ako je to problem u pitanju je B snizeno (Bb)
|
Ne, nisam ja rekao da je pogresno, naprotiv. ;)
B je po američkom sistemu, a H po europskom. Ali čak i u europskom sistemu se Hb (hes) označava i čita kao Bb (be), a H se označava normalno.
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org