![]() |
Zoran Vanev - U nevolji prijatelji
Nemam brata rodjenoga
al' te volim kao svoga od malena mi se znamo jedan drugom ledja cuvamo Ref. U nevolji prijatelji kao u veselju ne dam, brate, da mi padnes mlad u postelju Ljubavni te jadi more srce bi da stane al' ne dam te, brate mili rano je za crne dane Nemam brata, al' do tebe stalo mi je ko do sebe necu tuznog da te gledam zivot dajem, tebe ne dam |
D------F----D/Fis-G---
Nemam brata rodjenoga a----D----F----G--a al' te volim kao svoga D----F----D/Fis-G--- od malena mi se znamo a-----D------F----G----a jedan drugom ledja cuvamo Ref. C--------D------ U nevolji prijatelji F---G---a--- kao u veselju C--------------d---------- ne dam, brate, da mi padnes F------G----a mlad u postelju C----------D------ Ljubavni te jadi more F----G----a--- srce bi da stane C------------d-------- al' ne dam te, brate mili F---------F----G-a rano je za crne dane D------F------D/Fis-G--- Nemam brata, al' do tebe a----D----F----G--a stalo mi je ko do sebe D----F------D/Fis-G--- necu tuznog da te gledam a----D------F----G--a zivot dajem, tebe ne dam D/Fis = D-dur sa Fis u basu |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org