![]() |
Bas na Tyrosu 4
Kolege jel zna neko kako nivelisati bas na tyrosu,primera radi bas mi je na svim ritmovima pojacan isto i u samim ritmovima podesen u svakoj varijaciji,prelazu ,introu itd... da bude iste snage ,ali na razglasu ne izlazi iste jacine ,znate li mozda kako to odraditi
|
U mixeru smanji i sacuvaj pod drugim imenom pa vidi koliko ti treba.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk |
Ne razumem kolega sta da smanjim, koristim jedan bas za sve ritmove,fabricki ,e sad negde se cuje jace negde slabije ,a sve postavke u ritmovima su iste
|
Ako se radi o tvorničkom soundu onda je problem u efektu koji mu je dodan. Vjerojatno ima postavljen compresor s različitim levelima pa to dovodi do problema.
|
Probacu ali mislim da nije to pogasio sam svuda efekte na basu
|
Provjeri, DSP 8 i 9 idu na Style kanale. Eventualno DSP1 ako je postavljen kao insert.
Jedino da nije bas linija poslana u LINE OUT na posebene izlaze? |
Nije, sve guram preko jednog kanala ,probacu ovo sa efektima pa se javljam,hvala u svakom slucaju
|
Zaboravih reći, druga stvar može biti dinamika odsviranog basa. Ako je jedan sviran sa 70, a drugi sa 110, onda će se ovaj dugi čuti prilično jače. To možeš provjeriti u STYLE u EDIT tabu.
Ili na računalu s MixMaster programom. Ovdje sam pisao o tome, sličan poblem, |
Verovatno je dinamika, ako koristis Mega bas ima velike razlike i u samom tonu. Bas na 50 i bas na 80 drukcije zvuci. Ja sam taj problem resio kombinacijom programa Mixmaster i XG works.
|
1 Privitaka
Čak je dovoljan samo MixMaster. Pregledaš dinamiku, odrediš željeni raspon i klik.
Taj MixMaster je čudo, i još k tome besplatno. ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org